5 hotell i Rom på topplistan

Travel & Leisure Magazine har precis släppt sin lista över världens 500 bästa hotell. Fem av dessa finns i Rom. Ett är Hotel Majestic på Via Veneto. Byggnaden är från 1889 och det var här delar av kultrullen La Dolce Vita spelades in. Ta en drink i baren om du inte har råd med ett rum (från ca 500 euro per natt). Det finns förresten flera lyxhotellbarer som är värda ett besök: missa inte att ta den klassiska De Russie Martini i Stravinskijbaren på Hotel de Russie (via del Babuino) nästa gång du är i Rom. På hotellet finns också en fjärilsoas, skapad i samarbete med WWF. En favorit.
Övriga fyra på T & L Magazines lista var: Hotel d’Inghilterra, St Regis Grand, Westin Excelsior och Hotel Hassler. Samtliga är hotell där åtminstone jag nöjer mig med en drink i baren.

RSS 2.0 | Trackback |

Kommentera

XHTML: Du kan använda följande taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>